Bliv medlem af FPU - Flyvebranchens Personale Union

FPU nyhedsbrev

Modtag nyheder om dit fag, om FPU og om branchen.

Vi udsender nyhedsbreve ca. hver 2. måned.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Bliv medlem af FPU

Bliv medlem af FPU! FPU er det største faglige fællesskab i dansk luftfart for piloter, kabinepersonale og AFIS-operatører.

Bliv dækket hele vejen igennem dit ansættelsesforhold!

Du kan blive medlem direkte her på siden ved at udfylde indmeldingsblanketten online her via Serviceforbundet,.

Efter du har udfyldt indmeldingsblanketten kører processen helt automatisk, og du hører fra os kort tid efter med en bekræftelse på dit medlemskab.

BLIV MEDLEM

Prisen for medlemskab af FPU

Prisen kan variere efter hvilken medlemspakke du vælger hos os, og hvilken lokalafdeling du bliver tilknyttet i gennem din arbejdsplads. Du kan læse mere om vores medlemspakker her.

Vores medlemspakker

Du kan også kontakte os og høre mere om vores medlemspakker, priser, medlemsfordele, nem overflytning fra anden fagforening og muligheden for at tilknyttet PBS tilknyttet dit medlemskab.

Bliv medlem af FPU. 10 gode grunde til at blive medlem af FPU – Flyvebranchens Personale Union

 1. FPU er den største fagforening for både piloter, kabinepersonale og AFIS-operatør i Danmark og Grønland
 2. Vi har det største fælleskab for flyvende personale og AFIS- operatør via vores store bagland med Serviceforbundet og LO
 3. Du kan blive medlem uanset, om vi har overenskomst med din arbejdsplads eller du arbejder i udlandet
 4. Vi er den fagforening for flyvende personale og AFIS-operatører med flest lokalafdelinger og tillidsrepræsentanter, der kæmper for dig på din arbejdsplads
 5. Vi arbejder politisk for at støtte vores medlemmers interesse, men vi arbejder IKKE partipolitisk eller støtter religiøse retninger
 6. Vi er den for fagforening for flyvende personale, der er medlem og aktiv i flest internationale organisationer (7 organisationer i 2014)
 7. Vi er eksperter i rådgivning i flyvebranchens udfordringer og dine udfordringer på arbejdspladsen både fagligt og juridisk
 8. Medlemmet i centrum er en af vores kerneværdier, som vores medarbejdere hjælper og støtter dig ud fra
 9. Vi hjælper dig gratis med alle de problemer og udfordringer, du har i forbindelse med dit arbejde, også hvis det kræver en advokat.
 10. Du får adgang til alle vores medlemsfordele, tilbud og rabatter igennem både FPU og din lokalafdeling såsom medlemsblad, nyhedsbrev, forsikringer, arrangementer og mange flere

Kontakt os på telefon 35 47 34 10 eller på fpu@forbundet.dk.

Læs mere om medlemsskab af FPU

Fakta om FPU

Flyvebranchens Personale Union (FPU) organiserer både piloter, kabinepersonale og AFIS operatør i hele Skandinavien og Grønland, og herudover vi den største organisation i Danmark der organiserer piloter.

FPU har eksisteret siden 1970. FPU ledes demokratisk af en valgt daglig ledelse med formand og næstformanden og en bestyrelse bestående af formændene fra de største medlemsafdelinger.

FPU er tilsluttet LO via Serviceforbundet. Herudover er vi medlem af DALPA, ECA, IFALPA, NTF, ETF og ITF.

FPU arbejder strategisk efter vores 4 bærende værdier:

 • Medlemmerne i centrum
 • Udvikling
 • Respekt
 • Åbenhed