02_BLJ_Logo_dansk

Brancheorganisationen Luftfart og Jernbane er stiftet

Så skete det. Under et stiftende repræsentantsskabsmøde (den 15. marts 2017) valgte de luftfarts- og jernbaneansatte at stifte Brancheorganisationen Luftfart og Jernbane (BLJ). Dermed samler de kræfterne for at kunne modsvare nogle de fælles udfordringer brancherne stå overfor. Og desuden er målet at styrke både service, rådgivning og udvikling af medlemmerne. Den 30. april 2017 træder FPU og medlemmerne ind i Brancheorganisationen Luftfart Jernbane. Og fra den 19. maj 2017 følger Dansk Jernbaneforbund trop.

Dermed er Brancheorganisationen Luftfart og Jernbane i fulde omdrejninger den 19. maj 2017 – bl.a. med offentliggørelse af ny hjemmeside.

Men indtil da er du velkommen til at besøge vores midlertidige side:

Velkommen til et nyt stærkt samarbejde

FPU nyhedsbrev

Modtag nyheder om dit fag, om FPU og om branchen.

Vi udsender nyhedsbreve ca. hver 2. måned.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Fakta om FPU

Flyvebranchens Personale Union (FPU) organiserer både piloter, kabinepersonale og AFIS operatør i hele Skandinavien og Grønland, og herudover vi den største organisation i Danmark der organiserer piloter.

FPU har eksisteret siden 1970. FPU ledes demokratisk af en valgt daglig ledelse med formand og næstformanden og en bestyrelse bestående af formændene fra de største medlemsafdelinger.

FPU er tilsluttet LO via Brancheorganisationen Luftfart og Jernbane. Herudover er vi medlem af DALPA, ECA, IFALPA, NTF, ETF og ITF.

FPU arbejder strategisk efter vores 4 bærende værdier:

  • Medlemmerne i centrum
  • Udvikling
  • Respekt
  • Åbenhed

Skriv et svar