20170315_132810

På vej ind i fremtiden sammen!

I dag står mere end 100 repræsentanter fra henholdsvis FPU og Dansk Jernbaneforbund overfor en stor beslutning. De skal bestemme om de flyvende og de jernbaneansatte skal slå pjalterne sammen.

FPU’s medlemmer valgte at forlade Serviceforbundet i foråret 2016. Det skete efter en afstemning, hvor medlemmerne med en høj grad af deltagelse – og nærmest enstemmigt – valgte at stemme FPU videre (og dermed ud af Serviceforbundet). Lige siden har FPU forhandlet med DJF for at styrke service og rådgivning for alle medlemmer i luft- og jernbanebranchen.

I dag skal den sidste afgørende beslutning træffes, så det nye samarbejde kan begynde i løbet af foråret.

 

I denne video kan du se Thilde Waast forklare tankerne bag det nye samarbejde.

FPU nyhedsbrev

Modtag nyheder om dit fag, om FPU og om branchen.

Vi udsender nyhedsbreve ca. hver 2. måned.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Fakta om FPU

Flyvebranchens Personale Union (FPU) organiserer både piloter, kabinepersonale og AFIS operatør i hele Skandinavien og Grønland, og herudover vi den største organisation i Danmark der organiserer piloter.

FPU har eksisteret siden 1970. FPU ledes demokratisk af en valgt daglig ledelse med formand og næstformanden og en bestyrelse bestående af formændene fra de største medlemsafdelinger.

FPU er tilsluttet LO via Brancheorganisationen Luftfart og Jernbane. Herudover er vi medlem af DALPA, ECA, IFALPA, NTF, ETF og ITF.

FPU arbejder strategisk efter vores 4 bærende værdier:

  • Medlemmerne i centrum
  • Udvikling
  • Respekt
  • Åbenhed

Skriv et svar