atr

PAS Aviation/Regional Jets midlertidige kontrakter i medierne

I dag har Berlingske sat fokus på de midlertidige kontrakter i PAS Aviation, der er i gang med at finde personale til at flyve en række SAS-ruter for flyselskabets underleverandør, estiske Regional Jet Oü.

Det baltiske luftfartsselskab begynder at flyve nogle af SAS’ ruter ud af Billund og København i midten af august.

Der er kritik af selskabet fra flere sider. Også fra FPU: »Løn- og arbejdsforholdene er af en karakter, hvor vi er meget opsatte på, at vi skal have lavet en overenskomst. Det er bestemt ikke forhold, vi er vant til at se i Danmark.«siger Anders Mark Jensen

SAS melder desuden følgende»Vi forudsætter, at vores underleverandørs ansatte er på overenskomst. Derfor er Regional Jet i gang med at forhandle dette med FPU. Vi forventer derfor, at det er på plads inden, de begynder at flyve for os på nogle af vores ruter,« siger hun.

Den melding ser vi selvfølgelig positivt på her hos FPU!

Læs hele artiklen her: http://www.business.dk/transport/sas-partners-loentilbud-provokerer-piloter-og-politikere

FPU nyhedsbrev

Modtag nyheder om dit fag, om FPU og om branchen.

Vi udsender nyhedsbreve ca. hver 2. måned.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Fakta om FPU

Flyvebranchens Personale Union (FPU) organiserer både piloter, kabinepersonale og AFIS operatør i hele Skandinavien og Grønland, og herudover vi den største organisation i Danmark der organiserer piloter.

FPU har eksisteret siden 1970. FPU ledes demokratisk af en valgt daglig ledelse med formand og næstformanden og en bestyrelse bestående af formændene fra de største medlemsafdelinger.

FPU er tilsluttet LO via Brancheorganisationen Luftfart og Jernbane. Herudover er vi medlem af DALPA, ECA, IFALPA, NTF, ETF og ITF.

FPU arbejder strategisk efter vores 4 bærende værdier:

  • Medlemmerne i centrum
  • Udvikling
  • Respekt
  • Åbenhed

Skriv et svar