de

Vigtig info vedrørende forsikringer

Vi er glade for, at kunne fortælle dig, at vi fremover kan tilbyde en endnu mere fordelagtig fritidsulykkeforsikring igennem Tjenestemændenes Forsikring/Tryg.

Desuden har bestyrelsen i FPU besluttet at bringe Gruppelivsforsikringerne til ophør. Læs mere nedenfor:

Har du valgt  fritidsulykkeforsikring via ALKA?

Du fortsætter automatisk med samme præmie og med flere fordele igennem Tjenestemændenes Forsikring/Tryg. Forsikringen vil fortsat skulle betales over det faglige kontingent. Derfor vil du først blive afkrævet betaling for denne i slutningen af maj.

Læs mere om den kollektive fritidsulykkesforsikring her. Læs desuden mere om Tjenestemændenes Forsikrings andre tilbud til FPU-medlemmerne.

Gruppelivsforsikringen ophører

FPUs bestyrelse har inden udtrædelsen af Serviceforbundet besluttet at Gruppelivsforsikringerne skulle bringes til ophør fra den 1. maj, udbetalingen var for lille og for få benyttede den.

FPU nyhedsbrev

Modtag nyheder om dit fag, om FPU og om branchen.

Vi udsender nyhedsbreve ca. hver 2. måned.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Fakta om FPU

Flyvebranchens Personale Union (FPU) organiserer både piloter, kabinepersonale og AFIS operatør i hele Skandinavien og Grønland, og herudover vi den største organisation i Danmark der organiserer piloter.

FPU har eksisteret siden 1970. FPU ledes demokratisk af en valgt daglig ledelse med formand og næstformanden og en bestyrelse bestående af formændene fra de største medlemsafdelinger.

FPU er tilsluttet LO via Brancheorganisationen Luftfart og Jernbane. Herudover er vi medlem af DALPA, ECA, IFALPA, NTF, ETF og ITF.

FPU arbejder strategisk efter vores 4 bærende værdier:

  • Medlemmerne i centrum
  • Udvikling
  • Respekt
  • Åbenhed

Skriv et svar